به گزارش خبرنگار مهر فاطمه محمدبیگی در جلسه هماهنگی مدیران استانی وزارت نیرو با مجمع نمایندگان استان قزوین اظهار کرد: عمده مشکلات استان در حوزه آب و مسائل مرتبط با آن ازجمله شبکه آبرسانی، فاضلاب و یا برق است.
وی با بیان اینکه در تمامی روستاهایی که حضور یافتهایم حتماً مشکلاتی مرتبط با حوزه وزارت نیرو وجود دارد، افزود: عمده مشکلات مردم در روستا شامل توسعه شبکه برق روستایی، تأخیر در ارائه کنتور به مردم و همچنین مشکلات آب است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدم تعادل عرضه و تقاضای برق یک مشکل اساسی است که باید وزارت نیرو برای آن برنامهریزی لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تمام قراردادهای ساخت تجهیزات برق به شکل ارزی منعقد میشود، ادامه داد: شرکتهای خصوصی حوزه تولید برق و انرژی متأسفانه با نوعی انحصار و ممانعت از فعالیت و رانت و عدم وجود رقابت مواجه هستند.
محمدبیگی اضافه کرد: این عدم وجود رقابت باعث شده بخش خصوصی تمایلی به کار با وزارت نیرو نداشته باشد و همین امر موجب شده تا بخش خصوصی تمایلی به کار با وزارت نیرو را نداشته باشد.
وی عنوان کرد: به نظر میرسد در یک دهه گذشته وزارت نیرو با روزمرگی اداره شده و آیندهنگری در آن نبوده است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: عدم پرداخت تسهیلات توسط صندوق توسعه ملی و عدم پذیرش عملیات پروژههای نیروگاهی توسط بانکها نیز یکی از این عوامل است.
وی با بیان اینکه در حق مردم قزوین در حوزه آب و برق اجحاف شده است، گفت: مدیریت منابع آب در قزوین بسیار ضعیف است.
محمدبیگی با اشاره به اینکه باید عدالت در حوزه آب و برق در کل استان رعایت شود، اضافه گفت: برنامهریزی برای ساخت سد بورمانک و سد بهگانه رود شروع شود و شاهد باشیم رینگ تأمین آب برای کل استان بهصورت ویژه و عادلانه تشکیل شود.
وی با بیان اینکه مشکلات مالی و ارزی صنعتگران را در فشار و تنگنا قرار داده اظهار کرد: قطعی یکروزه آب و برق در شرایطی فعلی برای بخش تولید کشنده و زیانبار است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: پیشرفت پروژه آبرسانی به آبیک نمونه کاملی از وحدت نمایندگان و مدیران اجرایی استان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ۱۴ سال تنها ۱۴ درصد پیشرفت داشت اما در یک سال و نیم اخیر نزدیک به ۸۰ درصد پروژه پیشرفت داشته است.
محمدبیگی در پایان یادآور شد: میتوان از مدلی که برای آبیک طراحی شد برای سایر پروژههای استان نیز استفاده کرد و دستگاههای مرتبط با این حوزهها در استان قزوین مخصوصاً در حوزه برق پروژههایی را برای قرار دادن در ردیف ملی طراحی کنند.
نظر شما